Sotapolun tallentamispyyntö

Kantakorttitiedot ovat pääsääntöisesti julkisia, lukuunottamatta sairaus- tietoja tai muuten arkaluontoisiksi luonnehdittuja, salattaviksi luokiteltuja tietoja.

Elossa olevan sankarin/sankarittaren valtakirjan voi täyttää myös  omainen tai muu henkilö jolla on allekirjoitusoikeus koskien kyseessä olevan henkilön huoltajuutta tai muuten oikeus hänen asioidensa hoitamiseen. Elossa olevan tapauksessa käytetään termiä Psta = Puolesta.

Kantakirjojen tilaaminen ja käsiteltäväksi saaminen kestää normaalitapauksissa joitakin päiviä. Mahdollisia viivästyksiä toimitukseen voi tuoda ruuhka-ajat tilauksissa.

Kun kanttakortti on tilattu ja tiedot käytettävissä, niissä oleva tieto pitää avata ja tulkita, jotta ne olisivat mahdollisimman tarkat, koskien palvelusaikoja sekä joukko-osastojen oikein kirjaamista.

Joissain tapauksissa sotapolun joukko-osastoluetteloon joudutaan ohjelmoimaan uusi osasto. Tämän toimenpiteen takia julkaiseminen viivästyy, mutta sankarin muut tiedot ovat kuitenkin jo tallennettuna sotapolussa ja niitä täydennetään, kun puuttuva joukko-osasto lyhenne  löytyy.

Tämän jälkeen tiedot hyväksytetään ja sotapolku on kokonaan valmis.

Tarkoitus on toimia mahdollisimman tehokkaasti, jotta sotasankarin tiedot saadaan nopeasti omaisille ja jälkipolville ihailtavaksi.

PALVELUHINNASTO:

Tallentamistyön hinta 45€+Alv.24% ja siihen sisältyy:

-henkilön, tarvittavien kantakorttitietojen tilaamisen.

-materiaalin kuvaamisen kansallisarkiston tutkijasalissa.

-sota-aikaisten joukko-osasto lyhennyksien tulkitsemisen.

-osastojen kronologiseen järjestykseen laittamisen.

-valokuvien lisääminen.

-sankarin/sankarittaren tietojen tallentamisen jälkipolville ihailtavaksi, sotapolku.fi sivustolle.

-kopiot kantakorteista

Tilaukseen tarvittavat tiedot voitte täyttää viestikenttään:

-henkilön sukunimi (myös aikaisemmat nimet)

-henkilön etunimet (myös aikaisemmat nimet)

-henkilön syntymäaika (vähintään syntymävuosi)

-henkilön syntymäkotikunta

-onko henkilö elossa vai kuollut = kuolinaika

(Kantakorttitiedot löytyvät melkoisella varmuudella jo syntymä,-  kuolinajan perusteella, mutta kaikki lisätieto varmistaa onnistunutta tilausta).